Mannskap

Mannskapet består av Kaptein Halvard og Førstestyrmann-navigatør-kokk Ann-Helen. Vi har vært sammen siden 2008, og gifter oss underveis i Portugal 2015:-) Dette blir vår bryllupsreise og livsstil en stund fremover.
 
Halvard Eneberg er fra før en evntyrlysten mann med bakgrunn som både bilmekaniker og maskiningeniør så lenge det var gode tider i oljebransjen.
I den siste tiden har han jobbet for Tors Båtservice og er matros på redningsskøyta UNI i Trondheim. Kombinert med å være langt over gjennomsnittet interessert i seilbåter og seilføring, er han kanskje det man kan kalle den ultimate partner å ha med seg på jordomseiling. 
 
 
Ann-Helen Elstad er sykepleier og har jobbet i mange år på st.olavs Hospital. Om det (bank i bordet) skulle oppstå skader eller sykdom underveis, er det ingen dum erfaring å ha med seg. Ikke like sjøsterk og erfaren med båtlivet som overnevnte, men reiselysten og viljen til å oppfylle denne drømmen overskygger det meste av skepsisen. 
 
Vi har ellers ingen faste mannskap med oss, men tror og håper at det er noen flere som har lyst til å bli med oss et stykke på veien :)
 
Gjestemannskap
 
Magnus:
 
Urban type som liker å oppleve det som kan oppleves her i livet. Liker egentlig ikke å seile, men var sporty nok til å bli med hele veien over nordatlanteren i to etapper. Han klarte seg svært bra og har gjort noe han kan være skikkelig stolt over nå.
 
Lars:
 
Ble med som mannskap på den første etappen over nordatlanteren fra NY til Azorene. Han fungerte svært godt som både motormann og seilier, men var snar med å sjekke inn på første og beste hotell når målet var nådd. Kom også ned til Karibien og seilte sammen med oss i 4 uker.
 
Bendik:
Var med oss på atlanterhavskrysset 13 desember- 2 januar fra GC til St.Lucia i Karibien. En flink og dedikert seiler som var med å holde god stemning de 3 ukene vi hadde på havet.
 

Kontakt

S/Y Wilhelm

004741207330
004797031503
Satelitt:
AIS tracking nummer: